Lokala optiker

Varmt Välkommen till TreeFurn AB i Baggebo.

Vi på Lokala Hotell har information om ett stort antal boende och hotell i Hela Sverige. Just nu kolla du på informationssida för TreeFurn AB som ligger i Baggebo Nedan hittar du de kontaktuppgifter och övrigt information som vi har om TreeFurn AB. Om du vill boka boende kan du prova att ringa TreeFurn AB på 0504-41400 eller besöka dem på Fågelviksleden 14. Titta även gärna på övriga hotell och boende som vi har listade i Baggebo här på Lokala Hotell.

Vi önskar dig lycka till och hoppas du hittar ett boende  i Baggebo som passar just dina önskemål! Besök gärna oss igen när du letar efter Hotell, var som helst i Sverige.

TreeFurn AB

Description

TreeFurn - inredning med form och funktion!
Vi levererar inredning till kontor, butiker, hotell, kök och badrum. Vi konstruerar lösningar utifrån ideér och koncept eller arbetar från våra kunders ritningar och specifikationer, vi tillverkar och ev. lagerför varorna inför distribution. Vi kan leverera en komplett inredningslösning med hjälp av våra kompetenta samarbetspartners.

Vår specialitet är hållbara lösningar på inredning för utsatta miljöer till konkurrensmässiga priser. TreeFurn är en certifierad producent av Corian®.
Adress
Fågelviksleden 14
543 50 TIBRO

Phone

0504-41400

Postal code

54350

City

Tibro

Website

www.treefurn.com