Lokala optiker

Varmt Välkommen till Brittas Pensionat i Boden.

Vi på Lokala Hotell har information om ett stort antal boende och hotell i Hela Sverige. Just nu kolla du på informationssida för Brittas Pensionat som ligger i Boden Nedan hittar du de kontaktuppgifter och övrigt information som vi har om Brittas Pensionat. Om du vill boka boende kan du prova att ringa Brittas Pensionat på 0928-10403 eller besöka dem på Edeforsvägen 2. Titta även gärna på övriga hotell och boende som vi har listade i Boden här på Lokala Hotell.

Vi önskar dig lycka till och hoppas du hittar ett boende  i Boden som passar just dina önskemål! Besök gärna oss igen när du letar efter Hotell, var som helst i Sverige.

Brittas Pensionat

Description

Brittas Pensionat
Att bo på Brittas Pensionat är en resa i tiden. Pensionatet som är kulturskyddat har originaltapeter från 50-talet i flera rum. Varje rum har sin egen känsla och många av våra gäster hittar sitt eget favoritrum.

Brittas Pensionat har 11 rum med plats för totalt 19 bäddar. I alla rum finns möjlighet för internet-uppkoppling. Dusch och toalett finns i korridoren samt i relaxavdelningen.
Ring för mer information och bokning.

Välkommen!
Britta Jonsson Lindvall
Adress
Edeforsvägen 2
960 24 HARADS

Phone

0928-10403

Postal code

96024

City

Harads

Website

www.brittaspensionat.se