Lokala optiker

Varmt Välkommen till Hotell Nivå i Boden.

Vi på Lokala Hotell har information om ett stort antal boende och hotell i Hela Sverige. Just nu kolla du på informationssida för Hotell Nivå som ligger i Boden Nedan hittar du de kontaktuppgifter och övrigt information som vi har om Hotell Nivå. Om du vill boka boende kan du prova att ringa Hotell Nivå på 0921-55860 eller besöka dem på Kungsgatan 4. Titta även gärna på övriga hotell och boende som vi har listade i Boden här på Lokala Hotell.

Vi önskar dig lycka till och hoppas du hittar ett boende  i Boden som passar just dina önskemål! Besök gärna oss igen när du letar efter Hotell, var som helst i Sverige.

Hotell Nivå

Description

Varmt välkommen till Hotell Nivå
Det lilla hotellet med det stora hjärtat. Unna dig några sköna dagar hos oss. Oavsett om du är på affärresa eller reser privat så finns det alltid ett rum som passar just dig. Hotellet ligger centralt och Boden erbjuder mängder av högklassiga aktiviteter för den som vill bada, sporta, fiska eller besöka någon av våra fartfyllda turistanläggningar .

Här sover du gott i något av våra 41 bekväma rum. Alla utrustade med fräscha badrum, trådlöst ADSL mm. Läs gärna mer på vår hemsida!

Adress
Kungsgatan 4
961 31 BODEN

Phone

0921-55860

Postal code

96131

City

Boden

Website

www.hotellniva.se

Email

info@hotellniva.se