Lokala optiker

Varmt Välkommen till Rosenborgs Friluftspensionat i Algutsrum.

Vi på Lokala Hotell har information om ett stort antal boende och hotell i Hela Sverige. Just nu kolla du på informationssida för Rosenborgs Friluftspensionat som ligger i Algutsrum Nedan hittar du de kontaktuppgifter och övrigt information som vi har om Rosenborgs Friluftspensionat. Om du vill boka boende kan du prova att ringa Rosenborgs Friluftspensionat på 070-4713765 eller besöka dem på Rosenborg 201. Titta även gärna på övriga hotell och boende som vi har listade i Algutsrum här på Lokala Hotell.

Vi önskar dig lycka till och hoppas du hittar ett boende  i Algutsrum som passar just dina önskemål! Besök gärna oss igen när du letar efter Hotell, var som helst i Sverige.

Rosenborgs Friluftspensionat

Description

Rosenborgs Friluftspensionat
En och en halv mil från brofästet mot Algutsrum och Jordtorp ligger den lilla idyllen Rosenborg. Rosenborg är en typisk gammal kringbygd Ölandsgård uppförd 1758. Gården ligger helt fristående från annan bebyggelse.

Rosenborg ligger i den berömda mittlandsskogen. I skogen växer lövträd som ek, bok, alm, ask, hassel mm. Mittlandsskogen har utnyttjats till bete för kor, får och hästar ända sedan bronsåldern. Dessa förutsättningar har skapat unika miljöer för växter och djur.
Adress
Rosenborg 201
386 90 FÄRJESTADEN

Phone

070-4713765

Postal code

38690

City

Färjestaden

Website

www.rosenborgs.se

Email

kontakt@rosenborgs.se