Lokala optiker

Varmt Välkommen till Hotell Storgården i Almby.

Vi på Lokala Hotell har information om ett stort antal boende och hotell i Hela Sverige. Just nu kolla du på informationssida för Hotell Storgården som ligger i Almby Nedan hittar du de kontaktuppgifter och övrigt information som vi har om Hotell Storgården. Om du vill boka boende kan du prova att ringa Hotell Storgården på 019-120200 eller besöka dem på Fredsgatan 11. Titta även gärna på övriga hotell och boende som vi har listade i Almby här på Lokala Hotell.

Vi önskar dig lycka till och hoppas du hittar ett boende  i Almby som passar just dina önskemål! Besök gärna oss igen när du letar efter Hotell, var som helst i Sverige.

Hotell Storgården

Description

Hotell Storgården
Vi driver ett litet hotell med genuin miljö, beläget mitt i centrala Örebro. Hotellet ligger endast 200m från Centralstation och 3 minuters promenad till Örebro centrum. Vi har garageplatser som kan bokas och fri parkering på Järntorget under kvällar och nätter.

Hos oss kan du bo till förmångliga priser och vi erbjuder en bra och god personlig service. Hotellet har 19 rum, varav 16 med egen dusch, toalett och kabel-tv. Alla våra rum är givietvis rökfria. Välkommen!
Adress
Fredsgatan 11
703 62 ÖREBRO

Phone

019-120200

Postal code

70362

City

Örebro

Website

www.hotellstorgarden.se