Lokala optiker

Varmt Välkommen till Livin' Hotell i Almby.

Vi på Lokala Hotell har information om ett stort antal boende och hotell i Hela Sverige. Just nu kolla du på informationssida för Livin' Hotell som ligger i Almby Nedan hittar du de kontaktuppgifter och övrigt information som vi har om Livin' Hotell. Om du vill boka boende kan du prova att ringa Livin' Hotell på 019-310240 eller besöka dem på Järnvägsgatan 22. Titta även gärna på övriga hotell och boende som vi har listade i Almby här på Lokala Hotell.

Vi önskar dig lycka till och hoppas du hittar ett boende  i Almby som passar just dina önskemål! Besök gärna oss igen när du letar efter Hotell, var som helst i Sverige.

Livin' Hotell

Description

Vandrarhem
Vi ligger centralt - mitt emellan Resecentrum och USÖ. 300m från Resecentrum. Härifrån har du nära till allt Örebro har att erbjuda. Affärer, restauranger, uteställen, mysiga caféer, teatrar, gym, Örebro slott mm. Livin' har Örebros bredaste boendeutbud. Vi erbjuder hotellrum med hög standard, lägenheter för dig som vill bo under en längre period, samt vandrarhemsrum med bäddar för upp till åtta personer. Allt i en familjär atmosfär och till bra pris.
Varmt välkomna!

Öppettider
Receptionen
Måndag-fredag: 08.00-10.00, 17.00-22.00
Adress
Järnvägsgatan 22
703 62 ÖREBRO

Phone

019-310240

Postal code

70362

City

Örebro

Website

www.livin.se

Email

info@livin.se