Lokala optiker

Varmt Välkommen till Hotell Eskilstuna i Balsta.

Vi på Lokala Hotell har information om ett stort antal boende och hotell i Hela Sverige. Just nu kolla du på informationssida för Hotell Eskilstuna som ligger i Balsta Nedan hittar du de kontaktuppgifter och övrigt information som vi har om Hotell Eskilstuna. Om du vill boka boende kan du prova att ringa Hotell Eskilstuna på 016-510410 eller besöka dem på Strängnäsvägen 10. Titta även gärna på övriga hotell och boende som vi har listade i Balsta här på Lokala Hotell.

Vi önskar dig lycka till och hoppas du hittar ett boende  i Balsta som passar just dina önskemål! Besök gärna oss igen när du letar efter Hotell, var som helst i Sverige.

Hotell Eskilstuna

Description

Välkommen till Hotell Eskilstuna!
Vi är ett prisvärt frukosthotell nära E20. Du hittar oss 2 km öster om centrala Eskilstuna, bekvämt beläget vid Eskilstuna golfklubb och grönområden. Bo i något av våra fräscha enkel-, dubbel- eller flerbäddsrum.

Här finns utmärkta konferensmöjligheter för 10-200 personer. Kopplar av gör du i vår relaxavdelning med bastu och bubbelpool. Ett stenkast från hotellet finns isstadion och friidrottsarenan. Hör av er till oss för att boka eller få mer information!
Adress
Strängnäsvägen 10
633 49 ESKILSTUNA

Phone

016-510410

Postal code

63349

City

Eskilstuna

Website

www.hotelleskilstuna.se

Email

info@hotelleskilstuna.se