Lokala optiker

Varmt Välkommen till Kronlund Kursgård i Bergnäs.

Vi på Lokala Hotell har information om ett stort antal boende och hotell i Hela Sverige. Just nu kolla du på informationssida för Kronlund Kursgård som ligger i Bergnäs Nedan hittar du de kontaktuppgifter och övrigt information som vi har om Kronlund Kursgård. Om du vill boka boende kan du prova att ringa Kronlund Kursgård på 0933-24038 eller besöka dem på Bergnäs 105. Titta även gärna på övriga hotell och boende som vi har listade i Bergnäs här på Lokala Hotell.

Vi önskar dig lycka till och hoppas du hittar ett boende  i Bergnäs som passar just dina önskemål! Besök gärna oss igen när du letar efter Hotell, var som helst i Sverige.

Kronlund Kursgård

Description

Välkommen till Kronlund Kursgård
I kursgården finns både en stor och en mindre bastu och 36 personer får plats i den vid vattnet vackert belägna grillstugan. Naturligtvis finns grillpaket och olika vickningar att beställa.

Vi har 88 bäddar och många stora konferensutrymmen  Den som tycker om att plocka svamp och bär kan när det är säsong återvända med fulla hinkar och korgar. Kontakta oss eller besök vår hemsida för mer information.
Adress
Bergnäs 105
922 91 VINDELN

Phone

0933-24038

Postal code

92291

City

Vindeln

Website

www.kronlundkursgard.se

Email

info@kronlundkursgard.se