Lokala optiker

Varmt Välkommen till Uppsala Lägenhetshotell i Berthåga.

Vi på Lokala Hotell har information om ett stort antal boende och hotell i Hela Sverige. Just nu kolla du på informationssida för Uppsala Lägenhetshotell som ligger i Berthåga Nedan hittar du de kontaktuppgifter och övrigt information som vi har om Uppsala Lägenhetshotell. Om du vill boka boende kan du prova att ringa Uppsala Lägenhetshotell på 018-505041 eller besöka dem på Klangs Gränd 5. Titta även gärna på övriga hotell och boende som vi har listade i Berthåga här på Lokala Hotell.

Vi önskar dig lycka till och hoppas du hittar ett boende  i Berthåga som passar just dina önskemål! Besök gärna oss igen när du letar efter Hotell, var som helst i Sverige.

Uppsala Lägenhetshotell

Description

Uppsala Lägenhetshotell
Hos oss finner du smakfullt och hemtrevligt inredda lägenheter samt rum för boende från ett dygn till flera månader.

Du hittar oss i ett av Uppsalas finaste områden, Luthagen. Vi är ett trivsamt hotell med lugnt läge. När du bor hos oss har du nära till allt; centrum med shopping och nöjen, universitetet samt Akademiska sjukhuset.

Via vår webbplats finner du information om våra lägenheter och rum, här kan du även anmäla intresse och skicka en bokningsförfrågan. Välkommen!
Adress
Klangs Gränd 5
752 33 UPPSALA

Phone

018-505041

Postal code

75233

City

Uppsala

Website

www.ulh.se

Email

info@ulh.se