Lokala optiker

Varmt Välkommen till Hotell Kramm i Björsta.

Vi på Lokala Hotell har information om ett stort antal boende och hotell i Hela Sverige. Just nu kolla du på informationssida för Hotell Kramm som ligger i Björsta Nedan hittar du de kontaktuppgifter och övrigt information som vi har om Hotell Kramm. Om du vill boka boende kan du prova att ringa Hotell Kramm på 0612-771330 eller besöka dem på Torggatan 14. Titta även gärna på övriga hotell och boende som vi har listade i Björsta här på Lokala Hotell.

Vi önskar dig lycka till och hoppas du hittar ett boende  i Björsta som passar just dina önskemål! Besök gärna oss igen när du letar efter Hotell, var som helst i Sverige.

Hotell Kramm

Description

Möjligheternas Hotell
I Norrlands mest centrala stad ligger Ångermanlands största fyrstjärniga hotell. Vi utgör den perfekta utgångspunkten för turism och grupper med närhet till allt som Världsnaturarvet höga kusten har att erbjuda.

Vi har 111 rum med 200 bäddar, trådlöst nätverk i hela hotellet, tio konferenslokaler för upp till 200 personer med modern konferensutrustning, bastu och relaxavdelning mm. Mer info hittar du på vår hemsida. Varmt välkommen!
Adress
Torggatan 14
872 30 KRAMFORS

Phone

0612-771330

Postal code

87230

City

Kramfors

Website

www.kramm.se

Email

info@kramm.se