Lokala optiker

Varmt Välkommen till Dalkarlsbergs Herrgård i Dalkarlsberg.

Vi på Lokala Hotell har information om ett stort antal boende och hotell i Hela Sverige. Just nu kolla du på informationssida för Dalkarlsbergs Herrgård som ligger i Dalkarlsberg Nedan hittar du de kontaktuppgifter och övrigt information som vi har om Dalkarlsbergs Herrgård. Om du vill boka boende kan du prova att ringa Dalkarlsbergs Herrgård på 070-7334448 eller besöka dem på Dalkarlsberg 518. Titta även gärna på övriga hotell och boende som vi har listade i Dalkarlsberg här på Lokala Hotell.

Vi önskar dig lycka till och hoppas du hittar ett boende  i Dalkarlsberg som passar just dina önskemål! Besök gärna oss igen när du letar efter Hotell, var som helst i Sverige.

Dalkarlsbergs Herrgård

Description

Välkommen till Dalkarlsbergs Herrgård
- Bo bra, är gott och njut av naturen!

Mitt i det natursköna Bergslagen 1,5 mil från Nora ligger den nyrenoverade och vackert belägna herrgården. Dalkarlsbergs Herrgård drivs och ägs av Camilla Krupmann som tog med sig sin långa restaurang erfarenhet till Bergslagen, Camilla var en av delägarna till restaurang "Göken" i Stockholm. Den mycket populära restaurangen fick pris av tidningen Gourmet, 199 bord, som en av Stockholms bästa kvarterskrogar.

Varmt välkommen med frågor eller bokningar.
Adress
Dalkarlsberg 518
713 92 GYTTORP

Phone

070-7334448

Postal code

71392

City

Gyttorp

Website

www.dalkarlsberg.se

Email

dalkarlsberg@telia.com