Lokala optiker

Varmt Välkommen till Medlefors i Degerbyn.

Vi på Lokala Hotell har information om ett stort antal boende och hotell i Hela Sverige. Just nu kolla du på informationssida för Medlefors som ligger i Degerbyn Nedan hittar du de kontaktuppgifter och övrigt information som vi har om Medlefors. Om du vill boka boende kan du prova att ringa Medlefors på 0910-57500 eller besöka dem på Medleforsvägen 2. Titta även gärna på övriga hotell och boende som vi har listade i Degerbyn här på Lokala Hotell.

Vi önskar dig lycka till och hoppas du hittar ett boende  i Degerbyn som passar just dina önskemål! Besök gärna oss igen när du letar efter Hotell, var som helst i Sverige.

Medlefors

Description

Medlefors Folkhögskola
Medlefors kurs- och konferensanläggning ligger 3 km från Skellefteå centrum invid natursköna Klintforsån och i omedelbar närhet av Skellefteälven. Vi har 110 rum med sammalagt 170 bäddar med hög standard samt ett 20-tal kurslokaler.

Vår ambition är att skapa de förutsättningar som krävs för att genomföra ett lyckat arrangemang. Vi erbjuder ändamålsenliga och välutrustade lokaler, hög servicenivå, ett förstklassigt kök och rimliga priser.
Besöksadress
Medleforsvägen 2
SKELLEFTEÅ

Utdelningsadress
Box 707
931 27 SKELLEFTEÅ

Phone

0910-57500

Postal code

93127

City

Skellefteå

Website

www.medlefors.se

Email

info@medlefors.se