Lokala optiker

Varmt Välkommen till Sundsvalls Golfklubb i Dingersjö.

Vi på Lokala Hotell har information om ett stort antal boende och hotell i Hela Sverige. Just nu kolla du på informationssida för Sundsvalls Golfklubb som ligger i Dingersjö Nedan hittar du de kontaktuppgifter och övrigt information som vi har om Sundsvalls Golfklubb. Om du vill boka boende kan du prova att ringa Sundsvalls Golfklubb på 070-7705251 eller besöka dem på Golfvägen 5. Titta även gärna på övriga hotell och boende som vi har listade i Dingersjö här på Lokala Hotell.

Vi önskar dig lycka till och hoppas du hittar ett boende  i Dingersjö som passar just dina önskemål! Besök gärna oss igen när du letar efter Hotell, var som helst i Sverige.

Sundsvalls Golfklubb

Description

Sundsvalls Golfklubb
Tanken på att bygga en golfbanan i Sundsvall fanns redan i slutet av 1920-talet. Det var dock först när skogsbolaget SCA flyttade sitt huvudkontor till Sundsvall som en golfbana förverkligades.

Idag har vi har allt en golfare kan önska sig! Kurser, övningsfält, restaurang, golfshop, tävlingar, gemenskap mm. Dessutom har vi sänkt inträdesavgift i år.

Välkommen att bli medlem i Sundsvalls Golfklubb!
Adress
Golfvägen 5
862 34 KVISSLEBY

Phone

070-7705251

Postal code

86234

City

Kvissleby

Website

www.sundsvallsgk.com

Email

info@sundsvallsgk.golf.se