Lokala optiker

Varmt Välkommen till Handelsman Flink i Ellös.

Vi på Lokala Hotell har information om ett stort antal boende och hotell i Hela Sverige. Just nu kolla du på informationssida för Handelsman Flink som ligger i Ellös Nedan hittar du de kontaktuppgifter och övrigt information som vi har om Handelsman Flink. Om du vill boka boende kan du prova att ringa Handelsman Flink på 0304-55051 eller besöka dem på Flatön 8501. Titta även gärna på övriga hotell och boende som vi har listade i Ellös här på Lokala Hotell.

Vi önskar dig lycka till och hoppas du hittar ett boende  i Ellös som passar just dina önskemål! Besök gärna oss igen när du letar efter Hotell, var som helst i Sverige.

Handelsman Flink

Description

Välkommen till Handelsman Flink
Hos oss njuter du av naturens goda! Fisken kommer från Göteborg eller bryggan nedanför och ostron och musslor från Mollösund. Före jul kan du äta ett annorlunda julbord med havet som ursprungskälla.

Våra kockar lägger ner hela sin erfarenhet i menyn till ditt bröllop, eller vilken festmåltid du vill. Cateringservicen gör det möjligt för festarrangemang av olika storlekar och sorter,  skräddarsydda efter dina önskemål.
Adress
Flatön 8501
474 91 ELLÖS

Phone

0304-55051

Postal code

47491

City

Ellös

Website

www.handelsmanflink.se