Lokala optiker

Varmt Välkommen till Hotel Concordia i Flackarp.

Vi på Lokala Hotell har information om ett stort antal boende och hotell i Hela Sverige. Just nu kolla du på informationssida för Hotel Concordia som ligger i Flackarp Nedan hittar du de kontaktuppgifter och övrigt information som vi har om Hotel Concordia. Om du vill boka boende kan du prova att ringa Hotel Concordia på 046-135050 eller besöka dem på Stålbrogatan 1. Titta även gärna på övriga hotell och boende som vi har listade i Flackarp här på Lokala Hotell.

Vi önskar dig lycka till och hoppas du hittar ett boende  i Flackarp som passar just dina önskemål! Besök gärna oss igen när du letar efter Hotell, var som helst i Sverige.

Hotel Concordia

Description

Hotel Concordia
Vi är ett 4-stjärningt, fristående hotell som erbjuder 63 personligt inredda gästrum med hög standard med moderna bekvämligheter.

Som gäst har ni gratis tillgång till hotellets populära och moderna relaxavdelning!

På hotellet finns det två moderna konferenslokaler med kapacitet för 50 resp. 12 personer. Hos oss ingår trådlöst Internet med full täckning på hela hotellet. För att kunna ge er den bästa servicen är hotellets reception bemannad dygnet runt, året runt! Vår omtyckta och varierande frukostbuffé, med ett brett ekologiskt utbud och generösa öppettider.
Adress
Stålbrogatan 1
222 24 LUND

Phone

046-135050

Postal code

22224

City

Lund

Website

www.concordia.se

Email

info@concordia.se