Lokala optiker

Varmt Välkommen till Stockeboda Gård i Gärsnäs.

Vi på Lokala Hotell har information om ett stort antal boende och hotell i Hela Sverige. Just nu kolla du på informationssida för Stockeboda Gård som ligger i Gärsnäs Nedan hittar du de kontaktuppgifter och övrigt information som vi har om Stockeboda Gård. Om du vill boka boende kan du prova att ringa Stockeboda Gård på 0414-24102 eller besöka dem på Stockeboda Gård. Titta även gärna på övriga hotell och boende som vi har listade i Gärsnäs här på Lokala Hotell.

Vi önskar dig lycka till och hoppas du hittar ett boende  i Gärsnäs som passar just dina önskemål! Besök gärna oss igen när du letar efter Hotell, var som helst i Sverige.

Stockeboda Gård

Description

En ren upplevelse
På Stockeboda Gård, mitt i Österlens vackraste natur, är det fullt av aktiviteter året om. Hit kommer privata grupper som firar bemärkelsedagar eller njuter av våra helgpaket, företag som kombinerar konferenser med samarbetsövningar och roliga aktiviteter samt föreningar som bl a testar våra mest fysiska aktiviteter inför en ny träningssäsong.

Allt från konferens, teambuilding och samarbetsövningar till temafester, utomhusaktiviteter och övernattningar. Hjärtligt välkomna!
Adress
Stockeboda Gård
272 97 GÄRSNÄS

Phone

0414-24102

Postal code

27297

City

Gärsnäs

Website

www.stockeboda.se

Email

info@stockeboda.se