Lokala optiker

Varmt Välkommen till Hotell Royal i Geresta.

Vi på Lokala Hotell har information om ett stort antal boende och hotell i Hela Sverige. Just nu kolla du på informationssida för Hotell Royal som ligger i Geresta Nedan hittar du de kontaktuppgifter och övrigt information som vi har om Hotell Royal. Om du vill boka boende kan du prova att ringa Hotell Royal på 0611-20455 eller besöka dem på Strandgatan 12. Titta även gärna på övriga hotell och boende som vi har listade i Geresta här på Lokala Hotell.

Vi önskar dig lycka till och hoppas du hittar ett boende  i Geresta som passar just dina önskemål! Besök gärna oss igen när du letar efter Hotell, var som helst i Sverige.

Hotell Royal

Description

Välkommen till Hotell Royal!
Vi är ett litet familjeägt företag som driver hotell och restaurangverksamhet i den vackra kuststaden Härnösand. Hos oss kan du och din grupp bo i fräscha rum i en vacker träbyggnad från 1800-talet. I våra tre restauranger kan du äta förstklassig mat som går hem i alla stugor. Naturligtvis kan du även konferera hos oss.

Vi vill även informera våra gäster om att vi är ett hotell som EJ sänder kvinnoförnedrande filmer, varken på dagar eller nätter. Hotellet är dessutom rökfritt. Välkommen!
Adress
Strandgatan 12
871 45 HÄRNÖSAND

Phone

0611-20455

Postal code

87145

City

Härnösand

Website

www.hotelroyal.se

Email

info@hotelroyal.se