Lokala optiker

Varmt Välkommen till Engeltofta i Granudden.

Vi på Lokala Hotell har information om ett stort antal boende och hotell i Hela Sverige. Just nu kolla du på informationssida för Engeltofta som ligger i Granudden Nedan hittar du de kontaktuppgifter och övrigt information som vi har om Engeltofta. Om du vill boka boende kan du prova att ringa Engeltofta på 026-99660 eller besöka dem på Bönavägen 118. Titta även gärna på övriga hotell och boende som vi har listade i Granudden här på Lokala Hotell.

Vi önskar dig lycka till och hoppas du hittar ett boende  i Granudden som passar just dina önskemål! Besök gärna oss igen när du letar efter Hotell, var som helst i Sverige.

Engeltofta

Description

Engeltofta
Upplev natursköna Engeltofta vid havet i Gävlebukten. Med uppfräschad restaurang, festvåning, konferens, logi och möjligheter till sol och bad är Engeltofta värt varje besök.

När du konfererar på Engeltofta har du en inspirerande vy och omgivning. Hos oss är chansen stor att de goda idéerna kommer. Vi erbjuder det du önskar i en genuin miljö och garanterar en lyckad och uppskattad konferens!

Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning.
Adress
Bönavägen 118
805 95 GÄVLE

Phone

026-99660

Postal code

80595

City

Gävle

Website

www.engeltofta.se