Lokala optiker

Varmt Välkommen till Hotell Rågårdsvik i Grundsund.

Vi på Lokala Hotell har information om ett stort antal boende och hotell i Hela Sverige. Just nu kolla du på informationssida för Hotell Rågårdsvik som ligger i Grundsund Nedan hittar du de kontaktuppgifter och övrigt information som vi har om Hotell Rågårdsvik. Om du vill boka boende kan du prova att ringa Hotell Rågårdsvik på 0523-21019 eller besöka dem på Rågårdsviksvägen 48. Titta även gärna på övriga hotell och boende som vi har listade i Grundsund här på Lokala Hotell.

Vi önskar dig lycka till och hoppas du hittar ett boende  i Grundsund som passar just dina önskemål! Besök gärna oss igen när du letar efter Hotell, var som helst i Sverige.

Hotell Rågårdsvik

Description

Hotell  Rågårdsvik
Rågårdsvik är ett litet idyllisk samhälle på södra sidan av Skaftö. Samhället ligger skyddat från den ibland hårda västanvinden med en badplats åt söder med såväl klippor som långgrund sandstrand.

Konferera i Rågårdsvik - Vi har fyra fullt utrustade konferensrum, där det största har plats för 40 personer i biosittning med bord. Ni har som våra gäster tillgång till våra trädgårdsaktiviteter, vår tennisbana och vår härliga rekreationsavdelning med bubbelpool och bastu. Kontakta oss så berättar vi mer!
Adress
Rågårdsviksvägen 48
450 33 GRUNDSUND

Phone

0523-21019

Postal code

45033

City

Grundsund

Website

www.ragardsvikspensionat.se

Email

kontakt@ragardsvikspensionat.se