Lokala optiker

Varmt Välkommen till Kumla Stationshotell i Hällabrottet.

Vi på Lokala Hotell har information om ett stort antal boende och hotell i Hela Sverige. Just nu kolla du på informationssida för Kumla Stationshotell som ligger i Hällabrottet Nedan hittar du de kontaktuppgifter och övrigt information som vi har om Kumla Stationshotell. Om du vill boka boende kan du prova att ringa Kumla Stationshotell på 019-579020 eller besöka dem på Stationsgatan 4. Titta även gärna på övriga hotell och boende som vi har listade i Hällabrottet här på Lokala Hotell.

Vi önskar dig lycka till och hoppas du hittar ett boende  i Hällabrottet som passar just dina önskemål! Besök gärna oss igen när du letar efter Hotell, var som helst i Sverige.

Kumla Stationshotell

Description

Kumla Stationshotell
Stationshotellet är ett familjeföretag med Elias, Gustav och Lilian i täten.

Elias är även restaurangchef och kock på hotellet. Gustav är nattklubbschef och Lilian är hotellchef. Vårt mål är först och främst att se till att våra gäster trivs och att alla får en god kontakt med oss redan från första samtalet. Vi prioriterar god service och ett gott bemötande.

Välkomna till oss på Stationshotellet! En plats där ni kan slappna av i en personlig hotellmiljö, och samtidigt känna er som hemma.
Adress
Stationsgatan 4
692 35 KUMLA

Phone

019-579020

Postal code

69235

City

Kumla

Website

www.stathotellet.se

Email

info@stathotellet.se