Lokala optiker

Varmt Välkommen till Silverhornet Hällestrand i Hällestrand.

Vi på Lokala Hotell har information om ett stort antal boende och hotell i Hela Sverige. Just nu kolla du på informationssida för Silverhornet Hällestrand som ligger i Hällestrand Nedan hittar du de kontaktuppgifter och övrigt information som vi har om Silverhornet Hällestrand. Om du vill boka boende kan du prova att ringa Silverhornet Hällestrand på 0526-10095 eller besöka dem på Dynekilsvägen 36. Titta även gärna på övriga hotell och boende som vi har listade i Hällestrand här på Lokala Hotell.

Vi önskar dig lycka till och hoppas du hittar ett boende  i Hällestrand som passar just dina önskemål! Besök gärna oss igen när du letar efter Hotell, var som helst i Sverige.

Silverhornet Hällestrand

Description

Silverhornet - vid Bohuskusten
Hotell och stugor vid havskanten sju kilometer från Strömstad. I den vackra Dynekilsviken, sju kilometer norr om Strömstad ligger Silverhornet; en stugby för självhushåll, radhus med pension eller enklare självhushåll och vandrarhemsboende.

Sommartid erbjuder vi restaurang, utomhuspool och gott om aktiviteter. Du vet väl att i Strömstad skiner oftast solen mest i hela landet. Soltimmarna är därför många och "saltstänkta". Välkommen!
Adress
Dynekilsvägen 36
452 90 STRÖMSTAD

Phone

0526-10095

Postal code

45290

City

Strömstad

Website

www.hornet.se