Lokala optiker

Varmt Välkommen till Ludvika Stadshotell i Hällorna.

Vi på Lokala Hotell har information om ett stort antal boende och hotell i Hela Sverige. Just nu kolla du på informationssida för Ludvika Stadshotell som ligger i Hällorna Nedan hittar du de kontaktuppgifter och övrigt information som vi har om Ludvika Stadshotell. Om du vill boka boende kan du prova att ringa Ludvika Stadshotell på 0240-13550 eller besöka dem på Carlavägen 7. Titta även gärna på övriga hotell och boende som vi har listade i Hällorna här på Lokala Hotell.

Vi önskar dig lycka till och hoppas du hittar ett boende  i Hällorna som passar just dina önskemål! Besök gärna oss igen när du letar efter Hotell, var som helst i Sverige.

Ludvika Stadshotell

Description

Ludvika Stadshotell
Det charmiga lilla hotellet mitt i centrala Ludvika. Stadshotellet är stadens äldsta hotell och har funnits här sedan slutet på 1800-talet. Den gamla fina känslan finns kvar i kombination med mer moderna företeelser på rummen som fritt trådlöst bredband. Alla våra rum är olika, men de har givetvis allt du kan förvänta dig av ett 3-stjärnigt hotell plus lite mer. Vi är medlemmar i SHR och kedjan Your Hotel Worldwide.

Välkommen till vårt hotell. Vi hoppas du kommer att trivas hos oss.
Besöksadress
Carlavägen 7
LUDVIKA

Utdelningsadress
Box 10
771 21 LUDVIKA

Phone

0240-13550

Postal code

77121

City

Ludvika

Website

www.ludvikastadshotell.se