Lokala optiker

Varmt Välkommen till Tyringe Kurhotell i Hässleholm.

Vi på Lokala Hotell har information om ett stort antal boende och hotell i Hela Sverige. Just nu kolla du på informationssida för Tyringe Kurhotell som ligger i Hässleholm Nedan hittar du de kontaktuppgifter och övrigt information som vi har om Tyringe Kurhotell. Om du vill boka boende kan du prova att ringa Tyringe Kurhotell på 0451-57770 eller besöka dem på Sanatorievägen 15. Titta även gärna på övriga hotell och boende som vi har listade i Hässleholm här på Lokala Hotell.

Vi önskar dig lycka till och hoppas du hittar ett boende  i Hässleholm som passar just dina önskemål! Besök gärna oss igen när du letar efter Hotell, var som helst i Sverige.

Tyringe Kurhotell

Description

Hotell med gamla anor
Kurhotellet är byggt 1904, men är idag ett modernt hotell, väl lämpat för konferenser, fester och matupplevelse. Vår köksmästare Per Lindgren lovar att din måltid hos oss kommer att vara minnesvärd.

Hotellet ligger i Tyringe, mitt i Skåne, 13 km från Hässleholm. Förbindelserna är utmärkta. Rv 21 med bil, järnvägsstation 500 m från hotellet och flygplatser i Kristianstad och Ängelholm. Välkommen till Tyringe Kurhotell, vi lovar att du får en vistelse utöver det vanliga!
Besöksadress
Sanatorievägen 15
TYRINGE

Utdelningsadress
Box 25
282 21 TYRINGE

Phone

0451-57770

Postal code

28221

City

Tyringe

Website

www.tyringekurhotell.se

Email

info@tyringekurhotell.nu