Lokala optiker

Varmt Välkommen till Hotell Kebne i Högalid.

Vi på Lokala Hotell har information om ett stort antal boende och hotell i Hela Sverige. Just nu kolla du på informationssida för Hotell Kebne som ligger i Högalid Nedan hittar du de kontaktuppgifter och övrigt information som vi har om Hotell Kebne. Om du vill boka boende kan du prova att ringa Hotell Kebne på 0980-68180 eller besöka dem på Konduktörsgatan 7. Titta även gärna på övriga hotell och boende som vi har listade i Högalid här på Lokala Hotell.

Vi önskar dig lycka till och hoppas du hittar ett boende  i Högalid som passar just dina önskemål! Besök gärna oss igen när du letar efter Hotell, var som helst i Sverige.

Hotell Kebne

Description

Kebne Hotell
Vad är viktigt för dig när du ska välja hotell? En snygg ytterfasad och imponerande lobby eller god service, fräscha lokaler, sköna sängar och ett bra pris?

Vi har valt att i första hand satsa där det kommer våra gäster till gagn. Våra rum är renoverade och har allt du behöver för en trivsam kväll i Kiruna. Vår personal gör dig direkt hemmastadd och priset gör dig glad.

Vårt mål är att du som gäst ska känna dig personligt välkommen direkt du kliver in hos oss!
Adress
Konduktörsgatan 7
981 34 KIRUNA

Phone

0980-68180

Postal code

98134

City

Kiruna

Website

www.hotellkebne.com