Lokala optiker

Varmt Välkommen till Brunnby Gård i Höganäs.

Vi på Lokala Hotell har information om ett stort antal boende och hotell i Hela Sverige. Just nu kolla du på informationssida för Brunnby Gård som ligger i Höganäs Nedan hittar du de kontaktuppgifter och övrigt information som vi har om Brunnby Gård. Om du vill boka boende kan du prova att ringa Brunnby Gård på 042-353000 eller besöka dem på Bränneslyckevägen 36. Titta även gärna på övriga hotell och boende som vi har listade i Höganäs här på Lokala Hotell.

Vi önskar dig lycka till och hoppas du hittar ett boende  i Höganäs som passar just dina önskemål! Besök gärna oss igen när du letar efter Hotell, var som helst i Sverige.

Brunnby Gård

Description

Brunnby Gård
Det är naturen, klipporna och den personliga atmosfären som gör Brunnby Gård så oemotståndligt. Hotell Brunnby Gård erbjuder konfererande i natursköna omgivningar.

Vårt underbara hotell har 46 mysiga rum uppdelade i enkelrum, dubbelrum samt connectrum. För dig som vill har vi även lägenheter, allting personligt inrett med rustik stil som överensstämmer med gårdens rika historia. Välkommen till oss!
Adress
Bränneslyckevägen 36
260 41 NYHAMNSLÄGE

Phone

042-353000

Postal code

26041

City

Nyhamnsläge

Website

www.brunnbygard.se

Email

info@brunnbygard.se