Lokala optiker

Varmt Välkommen till Ädelfors Folkhögskola i Holsbybrunn.

Vi på Lokala Hotell har information om ett stort antal boende och hotell i Hela Sverige. Just nu kolla du på informationssida för Ädelfors Folkhögskola som ligger i Holsbybrunn Nedan hittar du de kontaktuppgifter och övrigt information som vi har om Ädelfors Folkhögskola. Om du vill boka boende kan du prova att ringa Ädelfors Folkhögskola på 0383-57100 eller besöka dem på Kunskapens Väg 3. Titta även gärna på övriga hotell och boende som vi har listade i Holsbybrunn här på Lokala Hotell.

Vi önskar dig lycka till och hoppas du hittar ett boende  i Holsbybrunn som passar just dina önskemål! Besök gärna oss igen när du letar efter Hotell, var som helst i Sverige.

Ädelfors Folkhögskola

Description

Ädelfors Konferens & Folkhögskola
Skolan är en av Sveriges största folkhögskolor.

Här finns både allmänna grundutbildningar och yrkesinriktade utbildningar. Vi har plats för mer än 100 studerande på skolans internat. För den som har särskilda behov finns möjlighet att bo i egen, anpassad lägenhet.

Skolan är också en modern kurs- och konferensanläggning med mötes- och konferenslokaler. Våra gästrum är trivsamt och praktiskt inredda. Här bor ni med hög komfort i enkel eller dubbelrum.

Vi erbjuder också ett flertal sommarkurser och uppdragsutbildningar.
Adress
Kunskapens Väg 3
570 15 HOLSBYBRUNN

Phone

0383-57100

Postal code

57015

City

Holsbybrunn

Website

www.adelfors.nu