Lokala optiker

Varmt Välkommen till Trillevallens Högfjällshotell i Jämtland.

Vi på Lokala Hotell har information om ett stort antal boende och hotell i Hela Sverige. Just nu kolla du på informationssida för Trillevallens Högfjällshotell som ligger i Jämtland Nedan hittar du de kontaktuppgifter och övrigt information som vi har om Trillevallens Högfjällshotell. Om du vill boka boende kan du prova att ringa Trillevallens Högfjällshotell på 0647-36090 eller besöka dem på Trillevallen. Titta även gärna på övriga hotell och boende som vi har listade i Jämtland här på Lokala Hotell.

Vi önskar dig lycka till och hoppas du hittar ett boende  i Jämtland som passar just dina önskemål! Besök gärna oss igen när du letar efter Hotell, var som helst i Sverige.

Trillevallens Högfjällshotell

Description

Trillevallen
I Trillevallen gillar vi kul skidåkning, både i och utanför pisten. Vi älskar snö som är luftig och lätt. Och tycker om vyer som sträcker sig många mil.

Inte så konstigt att vi trivs. I Trillevallen finns skidglädje för både lekfulla knattar och alpina artister, i ett varierat skidområde där det är lätt att hitta. Upptäck Årefjällens längsta längdskidsystem, utforska området med skoter eller far fram över vidderna med hundspann.

Läs mer på vår hemsida. Välkommen!
Adress
Trillevallen
830 10 UNDERSÅKER

Phone

0647-36090

Postal code

83010

City

Undersåker