Lokala optiker

Varmt Välkommen till Lumber & Karle i Jung.

Vi på Lokala Hotell har information om ett stort antal boende och hotell i Hela Sverige. Just nu kolla du på informationssida för Lumber & Karle som ligger i Jung Nedan hittar du de kontaktuppgifter och övrigt information som vi har om Lumber & Karle. Om du vill boka boende kan du prova att ringa Lumber & Karle på 0512-70900 eller besöka dem på Götaplatsen 1. Titta även gärna på övriga hotell och boende som vi har listade i Jung här på Lokala Hotell.

Vi önskar dig lycka till och hoppas du hittar ett boende  i Jung som passar just dina önskemål! Besök gärna oss igen när du letar efter Hotell, var som helst i Sverige.

Lumber & Karle

Description

Lumber & Karle
För oss som arbetar här på Lumber & Karle så ligger det oss varmt om hjärtat att du får en bra upplevelse, god mat och bra service när du är här. Vi vill att du ska lämna huset med bara positiva minnen som gör att du väljer att komma tillbaks till oss igen. Vår bredd på upplevelser har gjort oss välbesökta.

Många har lagt sin konferenser hos oss, då har de förutom fina lokaler, god mat och sköna sängar fått tillfälle att samla alla för en tävling i vår fina bowlinghall. Välkommen!
Adress
Götaplatsen 1
535 30 KVÄNUM

Phone

0512-70900

Postal code

53530

City

Kvänum

Website

www.lumberkarle.se

Email

info@lumberkarle.se