Lokala optiker

Varmt Välkommen till Hotell Siesta i Karlskrona.

Vi på Lokala Hotell har information om ett stort antal boende och hotell i Hela Sverige. Just nu kolla du på informationssida för Hotell Siesta som ligger i Karlskrona Nedan hittar du de kontaktuppgifter och övrigt information som vi har om Hotell Siesta. Om du vill boka boende kan du prova att ringa Hotell Siesta på 0455-80180 eller besöka dem på Borgmästaregatan 5. Titta även gärna på övriga hotell och boende som vi har listade i Karlskrona här på Lokala Hotell.

Vi önskar dig lycka till och hoppas du hittar ett boende  i Karlskrona som passar just dina önskemål! Besök gärna oss igen när du letar efter Hotell, var som helst i Sverige.

Hotell Siesta

Description

Mitt i centrala Karlskrona
Ett hotell i Karlskrona centrum med ett av Sveriges största torg som utsikt. Hotellet är privatägt med personlig service och modern it. Endast några minuters gångväg från hotellet finner du stadens puls med ett stort utbud av butiker, restauranger och pubar.

Hotellet är beläget i Sveriges sydligaste skärgård, som är en av de vackraste i landet. Här finns dessutom vildmark och vistelsen ger dig sjöbris, tjärdoft och rader av härliga upplevelser. Välkommen!
Adress
Borgmästaregatan 5
371 31 KARLSKRONA

Phone

0455-80180

Postal code

37131

City

Karlskrona

Website

www.hotellsiesta.com

Email

siesta.hotell@telia.com