Lokala optiker

Varmt Välkommen till Restaurang Skutskepparn i Kramfors.

Vi på Lokala Hotell har information om ett stort antal boende och hotell i Hela Sverige. Just nu kolla du på informationssida för Restaurang Skutskepparn som ligger i Kramfors Nedan hittar du de kontaktuppgifter och övrigt information som vi har om Restaurang Skutskepparn. Om du vill boka boende kan du prova att ringa Restaurang Skutskepparn på 0613-23090 eller besöka dem på Barsta 270. Titta även gärna på övriga hotell och boende som vi har listade i Kramfors här på Lokala Hotell.

Vi önskar dig lycka till och hoppas du hittar ett boende  i Kramfors som passar just dina önskemål! Besök gärna oss igen när du letar efter Hotell, var som helst i Sverige.

Restaurang Skutskepparn

Description

Restaurang Skutskepparn
Hos oss kan ni njuta av god mat, hantverk, natur och kultur i en miljö som får er att känna den genuina känslan av varifrån människan egentligen har sina rötter. Den fantastiska naturen.

Läget vid havet ger våra gäster en naturskön upplevelse och en smakupplevelse på färska råvaror direkt från havet. Våra lokaler är ljusa och trevliga med fantastisk utsikt över Barsta fiskeläge och hamninlopp.

Besök oss på nätet för mer information om våra menyer mm. Välkomna!
Adress
Barsta 270
870 30 NORDINGRÅ

Phone

0613-23090

Postal code

87030

City

Nordingrå

Website

www.skutskepparn.nu

Email

skutskepparn@telia.com