Lokala optiker

Varmt Välkommen till Kastanjelunds Wärdshus i Kristianstad.

Vi på Lokala Hotell har information om ett stort antal boende och hotell i Hela Sverige. Just nu kolla du på informationssida för Kastanjelunds Wärdshus som ligger i Kristianstad Nedan hittar du de kontaktuppgifter och övrigt information som vi har om Kastanjelunds Wärdshus. Om du vill boka boende kan du prova att ringa Kastanjelunds Wärdshus på 044-232533 eller besöka dem på Kastanjelundsvägen 2. Titta även gärna på övriga hotell och boende som vi har listade i Kristianstad här på Lokala Hotell.

Vi önskar dig lycka till och hoppas du hittar ett boende  i Kristianstad som passar just dina önskemål! Besök gärna oss igen när du letar efter Hotell, var som helst i Sverige.

Kastanjelunds Wärdshus

Description

Kastanjelunds Wärdshus
Gästgiveriet härstammar från sent 1600-tal. Huvudbyggnaden omfattar reception, restaurang vinkällare, hotellrum och konferenslokal. Vi erbjuder konferenser, olika slags festarrangemang samt paketlösningar t ex. golf- och weekendpaket.

Wärdshuset har 25 rum, 19 dubbelrum och 6 enkelrum, alla med dusch/WC på rummen.

På Wärdshuset finns tre matsalar. Hit kan ni komma och avnjuta en sexrätters avsmakningsmeny eller bara komma för att ta ett glas vin och umgås med era vänner. Välkomna!
Adress
Kastanjelundsvägen 2
296 72 YNGSJÖ

Phone

044-232533

Postal code

29672

City

Yngsjö

Website

www.kastanjelund.se

Email

info@kastanjelund.se