Lokala optiker

Varmt Välkommen till Christineholm i Kristineholm.

Vi på Lokala Hotell har information om ett stort antal boende och hotell i Hela Sverige. Just nu kolla du på informationssida för Christineholm som ligger i Kristineholm Nedan hittar du de kontaktuppgifter och övrigt information som vi har om Christineholm. Om du vill boka boende kan du prova att ringa Christineholm på 0155-241628 eller besöka dem på Kristineholm. Titta även gärna på övriga hotell och boende som vi har listade i Kristineholm här på Lokala Hotell.

Vi önskar dig lycka till och hoppas du hittar ett boende  i Kristineholm som passar just dina önskemål! Besök gärna oss igen när du letar efter Hotell, var som helst i Sverige.

Christineholm

Description

Välkommen till Christineholm    
Christineholms verksamhet bygger på traditionellt jord- och skogsbruk. Utöver detta har vi mycket att erbjuda den som är road av att tillbringa tid i skog och mark eller varför inte på sjön?

Vi samarbetar med flera aktörer inom olika verksamheter och hjälper gärna till att ordna det du önskar. Titta gärna in på vår hemsida eller kontakta oss för mer information.
Adress
Kristineholm
611 94 NYKÖPING

Phone

0155-241628

Postal code

61194

City

Nyköping

Website

www.christineholm.net

Email

carl@wachtmeister.net