Lokala optiker

Varmt Välkommen till Hotel Duxiana i Malmö.

Vi på Lokala Hotell har information om ett stort antal boende och hotell i Hela Sverige. Just nu kolla du på informationssida för Hotel Duxiana som ligger i Malmö Nedan hittar du de kontaktuppgifter och övrigt information som vi har om Hotel Duxiana. Om du vill boka boende kan du prova att ringa Hotel Duxiana på 040-6077000 eller besöka dem på Mäster Johansgatan 1. Titta även gärna på övriga hotell och boende som vi har listade i Malmö här på Lokala Hotell.

Vi önskar dig lycka till och hoppas du hittar ett boende  i Malmö som passar just dina önskemål! Besök gärna oss igen när du letar efter Hotell, var som helst i Sverige.

Hotel Duxiana

Description

Hotel Duxiana
Hotel Duxiana är ett koncepthotell med integrerad Duxiana-butik på bottenplan där funktioner för reception, bar och lounge är i samspel med varandra för bästa möjliga service och flexibilitet. Komfort och välbefinnande genomsyrar vårt hotellkoncept. I hotellets absoluta närhet har du restauranger, butiker och centralstationen. Optimalt för alla med reslust och intresse av exklusiv komfort.

Hotel Duxiana har 22 individuellt inredda rum. Alla sviter har separata sovrum.
Adress
Mäster Johansgatan 1
211 21 MALMÖ

Phone

040-6077000

Postal code

21121

City

Malmö

Website

www.malmo.hotelduxiana.com

Email

info@malmo.hotelduxiana.com