Lokala optiker

Varmt Välkommen till Scandic Skellefteå i Myckle.

Vi på Lokala Hotell har information om ett stort antal boende och hotell i Hela Sverige. Just nu kolla du på informationssida för Scandic Skellefteå som ligger i Myckle Nedan hittar du de kontaktuppgifter och övrigt information som vi har om Scandic Skellefteå. Om du vill boka boende kan du prova att ringa Scandic Skellefteå på 0910-752400 eller besöka dem på Kanalgatan 75. Titta även gärna på övriga hotell och boende som vi har listade i Myckle här på Lokala Hotell.

Vi önskar dig lycka till och hoppas du hittar ett boende  i Myckle som passar just dina önskemål! Besök gärna oss igen när du letar efter Hotell, var som helst i Sverige.

Scandic Skellefteå

Description

Scandic Skellefteå
Bo endast 5 minuters promenad från stadens centrum. Här har du Skellefteås sevärdheter precis utanför dörren. Våra aktiva gäster kan åka skidor och spela golf inom 15 km från hotellet. Efter en lång dag kan du koppla av i hotellets relaxavdelning och restauranger.

Konferens
Vårt konferenscenter passar alla typer av arrangemang. Vi kan erbjuda erfaren personal, 2400 m2 utställningsyta samt olika aktiviteter. Vi har 17 konferenslokaler med fräsch nordisk stil. Lokalerna är väl utrustade med trådlöst internet, blädderblock, whiteboard och projektor.
Adress
Kanalgatan 75
931 34 SKELLEFTEÅ

Phone

0910-752400

Postal code

93134

City

Skellefteå

Website

www.scandichotels.se