Lokala optiker

Varmt Välkommen till Nävekvarns Vandrarhem i Nävekvarn.

Vi på Lokala Hotell har information om ett stort antal boende och hotell i Hela Sverige. Just nu kolla du på informationssida för Nävekvarns Vandrarhem som ligger i Nävekvarn Nedan hittar du de kontaktuppgifter och övrigt information som vi har om Nävekvarns Vandrarhem. Om du vill boka boende kan du prova att ringa Nävekvarns Vandrarhem på 0155-53644 eller besöka dem på Biblioteksvägen 1. Titta även gärna på övriga hotell och boende som vi har listade i Nävekvarn här på Lokala Hotell.

Vi önskar dig lycka till och hoppas du hittar ett boende  i Nävekvarn som passar just dina önskemål! Besök gärna oss igen när du letar efter Hotell, var som helst i Sverige.

Nävekvarns Vandrarhem

Description

Nävekvarns Vandrarhem
Välkommen till det familjevänliga vandrarhemmet med gammaldags charm. Inrymt i en fd. bruksarbetarbostad nära vackra Bråviken och med Sörmlandsleden utanför husknuten.

Vi erbjuder ett bekvämt boende med kök och wc i varje lägenhet. Hos oss är även familjens hund en välkommen gäst. Allrum med TV, frukostservering, middag kan beställas.

Här kan du njuta av en härlig trädgård för grillkvällar och lek. Under sommartid gemensamma grillkvällar med musikunderhållning. Läs gärna mer på hemsidan!
Adress
Biblioteksvägen 1
611 76 NÄVEKVARN

Phone

0155-53644

Postal code

61176

City

Nävekvarn

Website

www.navekvarn.se

Email

vandrarhemmet@navekvarn.se