Lokala optiker

Varmt Välkommen till Villa Valjensa i Sölvesborg.

Vi på Lokala Hotell har information om ett stort antal boende och hotell i Hela Sverige. Just nu kolla du på informationssida för Villa Valjensa som ligger i Sölvesborg Nedan hittar du de kontaktuppgifter och övrigt information som vi har om Villa Valjensa. Om du vill boka boende kan du prova att ringa Villa Valjensa på 073-3500330 eller besöka dem på Bergsvägen 50. Titta även gärna på övriga hotell och boende som vi har listade i Sölvesborg här på Lokala Hotell.

Vi önskar dig lycka till och hoppas du hittar ett boende  i Sölvesborg som passar just dina önskemål! Besök gärna oss igen när du letar efter Hotell, var som helst i Sverige.

Villa Valjensa

Description

Villa Valjensa
Villa Valjensa är ett pensionat som erbjuder både det genuina och det lilla extra i tillvaron. Här bor du lugnt och rofyllt i gammaldags, lantlig miljö. Hos oss kan du vara dig själv, hitta upplevelser av lust, glädje och harmoni i det lilla, enkla och naturliga. I Valje låter naturen dig njuta av bad, fiske, cykel- eller bussturer genom en förtrollad bokskog med otroligt fågel- och djurliv.

Läs mer på vår hemsida eller ring oss för mer information och bokning!

Telefontider
Måndag-fredag: 10.00-12.00
Adress
Bergsvägen 50
294 77 SÖLVESBORG

Phone

073-3500330

Postal code

29477

City

Sölvesborg

Website

www.valjensa.se

Email

info@valjensa.se