Lokala optiker

Varmt Välkommen till Fredgagården i Strömsfors.

Vi på Lokala Hotell har information om ett stort antal boende och hotell i Hela Sverige. Just nu kolla du på informationssida för Fredgagården som ligger i Strömsfors Nedan hittar du de kontaktuppgifter och övrigt information som vi har om Fredgagården. Om du vill boka boende kan du prova att ringa Fredgagården på 011-62036 eller besöka dem på Getå. Titta även gärna på övriga hotell och boende som vi har listade i Strömsfors här på Lokala Hotell.

Vi önskar dig lycka till och hoppas du hittar ett boende  i Strömsfors som passar just dina önskemål! Besök gärna oss igen när du letar efter Hotell, var som helst i Sverige.

Fredgagården

Description

Fredgagården
Sedan tidernas begynnelse har människan älskat havet. Dess oförutsägbara väsen fascinerar. Ingen dag är den andra lik. Ibland ligger Bråviken blank som en spegel, ibland upprörd och stormig. Varje morgon när du vaknar på Fredgagården har havet tagit en ny skepnad. Det är omöjligt att inte fascineras. Fönstren från rum, matsal och spa blir som inramningen av en ständigt föränderlig tavla. Det går inte att se sig mätt.

Välkommen till oss för att dela vår beundran!
Adress
Getå
616 90 ÅBY

Phone

011-62036

Postal code

61690

City

Åby

Website

www.fredgas.e.se