Lokala optiker

Varmt Välkommen till Villa Billerud i Sundstorp.

Vi på Lokala Hotell har information om ett stort antal boende och hotell i Hela Sverige. Just nu kolla du på informationssida för Villa Billerud som ligger i Sundstorp Nedan hittar du de kontaktuppgifter och övrigt information som vi har om Villa Billerud. Om du vill boka boende kan du prova att ringa Villa Billerud på 0533-33024 eller besöka dem på Forskningsvägen. Titta även gärna på övriga hotell och boende som vi har listade i Sundstorp här på Lokala Hotell.

Vi önskar dig lycka till och hoppas du hittar ett boende  i Sundstorp som passar just dina önskemål! Besök gärna oss igen när du letar efter Hotell, var som helst i Sverige.

Villa Billerud

Description

Villa Billerud i Säffle
På Villa Billerud finns 12 gästrum med plats för ca. 23 personer. Vi har konferensrum, salonger, relax, biljardrum, storbildstv, bastu samt egen tennisbana. 800 kvm strandtomt finns tillgänglig. I rummen finns tv och bredband. Alla rum är personligt inredda i gammeldags stil med tillgång till WC och dusch. Ett välutrustat kök med möjlighet till självhushåll finns också att tillgå. Bäddantalet kan anpassas både till familjen och till mindre sällskap och företag.
Adress
Forskningsvägen
661 31 SÄFFLE

Phone

0533-33024

Postal code

66131

City

Säffle

Website

www.villabillerud.se

Email

info@villabillerud.se