Lokala optiker

Varmt Välkommen till Selma Spa i Sunne.

Vi på Lokala Hotell har information om ett stort antal boende och hotell i Hela Sverige. Just nu kolla du på informationssida för Selma Spa som ligger i Sunne Nedan hittar du de kontaktuppgifter och övrigt information som vi har om Selma Spa. Om du vill boka boende kan du prova att ringa Selma Spa på 0565-16600 eller besöka dem på Sundsberg. Titta även gärna på övriga hotell och boende som vi har listade i Sunne här på Lokala Hotell.

Vi önskar dig lycka till och hoppas du hittar ett boende  i Sunne som passar just dina önskemål! Besök gärna oss igen när du letar efter Hotell, var som helst i Sverige.

Selma Spa

Description

Selma Spa
Njut av sköna behandlingar, träning, mat och dryck i en fantastisk miljö! Med närmare 40 spabehandlingar på menyn har Selma Spa ett av Nordens största utbud. Varje dag körs omkring tio instruktörsledda träningspass. I spaområdet finns bland annat pooler, bubbelpooler ute och inne, torr- och ångbastu samt ett fullutrustat gym. Restaurangen bjuder på mat av ekologiska och ofta lokalt odlade råvaror. Vinkällaren är av hög klass med ett brett sortiment av noga utvalda viner.
Besöksadress
Sundsberg
SUNNE

Utdelningsadress
Box 500
686 28 SUNNE

Phone

0565-16600

Postal code

68628

City

Sunne

Website

www.selmaspa.se

Email

info@selmaspa.se