Lokala optiker

Varmt Välkommen till Vägsjöfors Herrgård i Torsby.

Vi på Lokala Hotell har information om ett stort antal boende och hotell i Hela Sverige. Just nu kolla du på informationssida för Vägsjöfors Herrgård som ligger i Torsby Nedan hittar du de kontaktuppgifter och övrigt information som vi har om Vägsjöfors Herrgård. Om du vill boka boende kan du prova att ringa Vägsjöfors Herrgård på 0560-31330 eller besöka dem på Vägsjöfors Herrgård. Titta även gärna på övriga hotell och boende som vi har listade i Torsby här på Lokala Hotell.

Vi önskar dig lycka till och hoppas du hittar ett boende  i Torsby som passar just dina önskemål! Besök gärna oss igen när du letar efter Hotell, var som helst i Sverige.

Vägsjöfors Herrgård

Description

Välkommen till en skön vistelse i vacker herrgårdsmiljö!
Vägsjöfors Herrgård i norra Värmland tar emot såväl grupper som enskilda gäster. Här kan du bo med hotell- eller vandrarhemsstandard. Hit kan du förlägga familjehögtider, läger och konferenser, eller varför inte bara titta in och äta en god lunch.

Gården drivs och ägs av Svenska Missionskyrkans församlingar och SMU-föreningar i Värmland. För allas trivsel har vi en rök- och alkoholfri miljö.
Adress
Vägsjöfors Herrgård
685 94 TORSBY

Phone

0560-31330

Postal code

68594

City

Torsby

Website

www.vagsjoforsherrgard.com