Lokala optiker

Varmt Välkommen till Ulvö Hotell i Ulvö.

Vi på Lokala Hotell har information om ett stort antal boende och hotell i Hela Sverige. Just nu kolla du på informationssida för Ulvö Hotell som ligger i Ulvö Nedan hittar du de kontaktuppgifter och övrigt information som vi har om Ulvö Hotell. Om du vill boka boende kan du prova att ringa Ulvö Hotell på 0660-224009 eller besöka dem på Ulvö Hamngata 105. Titta även gärna på övriga hotell och boende som vi har listade i Ulvö här på Lokala Hotell.

Vi önskar dig lycka till och hoppas du hittar ett boende  i Ulvö som passar just dina önskemål! Besök gärna oss igen när du letar efter Hotell, var som helst i Sverige.

Ulvö Hotell

Description

Ulvö Hotell
Ulvö Hotell har under vintern 2008-2009 bytt ägare och fastigheten genomgår under de kommande åren en omfattande ombyggnation. Läs gärna mer om projektet på hemsidan!

Just nu kan vi erbjuda 8 helrenoverade dubbelrum och 19 st helt nya dubbelrum. Alla rum har dusch och toalett samt ny fräsch inredning med bekväma dubbelsängar. Från den 1 augusti kan vi erbjuda 4 st helt nya och fullt utrustade konferensrum.

Mer om hotellet, priser och annat finns på hemsidan

Besöksadress
Ulvö Hamngata 105
ULVÖHAMN

Utdelningsadress
Box 23
893 99 ULVÖHAMN

Phone

0660-224009

Postal code

89399

City

Ulvöhamn

Website

www.ulvohotell.se

Email

info@ulvohotell.se