Lokala optiker

Varmt Välkommen till Café Mikaelsgården i Vårgårda.

Vi på Lokala Hotell har information om ett stort antal boende och hotell i Hela Sverige. Just nu kolla du på informationssida för Café Mikaelsgården som ligger i Vårgårda Nedan hittar du de kontaktuppgifter och övrigt information som vi har om Café Mikaelsgården. Om du vill boka boende kan du prova att ringa Café Mikaelsgården på 0322-623700 eller besöka dem på Drottninggatan 6. Titta även gärna på övriga hotell och boende som vi har listade i Vårgårda här på Lokala Hotell.

Vi önskar dig lycka till och hoppas du hittar ett boende  i Vårgårda som passar just dina önskemål! Besök gärna oss igen när du letar efter Hotell, var som helst i Sverige.

Café Mikaelsgården

Description

Café Mikaelsgården
Ett besök på Mikaelsgården, med restaurang och ett litet personligt hotell, är ett gott skäl till att knappa in Vårgårda i GPS:en eller pricka in orten på bilkartan.

Restaurangen serverar luncher måndag till fredag och tar emot beställningar på övrig tid. Hotellet är trestjärnigt, alla rum har egen ingång från innergården, är utrustade med TV och trådlöst Internet. Alla är rökfria och hundar är välkomna i en del av rummen, tillsammans med sina ägare.
Adress
Drottninggatan 6
447 35 VÅRGÅRDA

Phone

0322-623700

Postal code

44735

City

Vårgårda

Website

www.mikaelsgarden.com