Lokala optiker

Varmt Välkommen till Vindelngallerian AB i Vindeln.

Vi på Lokala Hotell har information om ett stort antal boende och hotell i Hela Sverige. Just nu kolla du på informationssida för Vindelngallerian AB som ligger i Vindeln Nedan hittar du de kontaktuppgifter och övrigt information som vi har om Vindelngallerian AB. Om du vill boka boende kan du prova att ringa Vindelngallerian AB på 0933-20025 eller besöka dem på Karlsgårdsvägen 22. Titta även gärna på övriga hotell och boende som vi har listade i Vindeln här på Lokala Hotell.

Vi önskar dig lycka till och hoppas du hittar ett boende  i Vindeln som passar just dina önskemål! Besök gärna oss igen när du letar efter Hotell, var som helst i Sverige.

Vindelngallerian AB

Description

Vindelngallerian
Vi hyra ut lokaler till företagare och affärsidkare, samt att erbjuda kompletterande tjänster som gynnar företagare. Här finns även möjlighet till konferenser. I våra vackra lokaler kan ni hålla allt från konferenser till gruppmöten, för upp till ca 60 personer.

Du är alltid välkommen att kontakta eller besöka oss så hjälper vi dig att hitta rätt bland vårt utbud av tjänster. Vi finns centralt i Vindeln kommun.
Adress
Karlsgårdsvägen 22
922 32 VINDELN

Phone

0933-20025

Postal code

92232

City

Vindeln

Website

www.vindelngallerian.se

Email

info@vindelngallerian.se